Slik virker det

For å bruke Spis Nå må man lage seg en konto. Dette er for at vi skal kunne sikre vår leveranse til deg. Det er en kvalitetsikring både av spisestedet og tjenesten vår.
Vi bruker dine persondata for å kunne levere tjenesten til deg (les mer om hvordan vi sikrer dine persondata på vår personvernerklæring).

Start ved å søke etter spisesteder i ditt område med my location, post nr eller by navn, eller søk direkte på navnet etter ditt ønskede spisested.
Deretter vil du få opp et valg, vi har kategorisert spisested tilbyderne i to hovedkategorier. Dette er basert på spisetedenes virksomhet kunden har, samt en vurdering av oss på hva type spisested og hva type mat de leverer. Kategoriene er Restauranter og Gatekjøkken.

Deretter vil du få opp en liste med tilbydere/ spisesteder som du kan velge mellom. Det er mulig å filtrere listen ved å benytte seg av de valgene som finnes på venstre side av tilbyderne.
Når du har valgt et spisested for deg klikker du på "se meny og bestill" knappen og der vil du få opp spisestedets side og meny.
Velg de rettene du ønsker - og klikk på hente eller frakt.